Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Εορτή Αγίου Μακαρίου

IMG 5116
Κατά την εορτή του Αγίου Μακαρίου του Αιγυπτίου εορτάζει και ο σπηλαιώδης Ι. Ναός της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, αφιερωμένος εις το Άγιο Μακάριο.
Του Εσπερινού, ο οποίος τελέστηκε εις το παρεκκλήσιο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου της Ακαδημίας καθώς λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων δεν ήταν προσβάσιμο το σπήλαιο, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Αμφιλόχιος. Ο Επίσκοπος μας αναφέρθηκε εις το πρόσωπο του Αγίου Μακαρίου και τα μηνύματα που  δίδει εις τον σύγχρονο κόσμο και άνθρωπο. Ακολούθησε, εις το κρητικό σαλόνι του Ιδρύματος, χαιρετισμός του Γεν. Δντού Δρ. Κωνσταντίνου Ζορμπά, Άρχοντος Ιερομνύμωνος της Αγίας του Χριστού Εκκλησίας, και αναφορά από την επιστημονική συνεργάτιδα κ. Εμμανουέλα Λαρεντζάκη εις το έργο "πρόσωπο προς πρόσωπο" που η Ακαδημία λειτουργεί έως το 2020.
IMG 5118IMG 5122IMG 5125