Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.

Την Κυριακή 13-1-2019 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής πόλεως Νάξου, κατά την διάρκεια της οποίας τέλεσε μέσα σε κλίμα κατανύξεως και συγκινήσεως την εις Πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού π. Δημοσθένους Φίλιππα, πτυχιούχου της Πατριαρχικής Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Κρήτης.
Ας σημειωθεί ότι ο εν λόγω έγγαμος κληρικός και πατήρ ενός τέκνου είναι γαμβρός του Πρωτοπρεσβυτέρου π. Νεκταρίου Μαρκάκη, Στρατιωτικού Ιερέως (με βαθμό Συνταγματάρχου) του Γ΄ Σώματος Στρατού και αναλαμβάνει από αύριο καθήκοντα Εφημερίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Πνεύματος Γαλανάδου Νάξου. Στην Θεία Λειτουργία και Χειροτονία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Εμμανουήλ Μαργαρίτης, ο Έπαρχος Νάξου κ. Ιωάννης Μαργαρίτης, πολλοί δημοτικοί άρχοντες του νησιού και πλήθος ευσεβών χριστιανών.Το αντίδωρο διένειμε κατά την παράδοση ο νεοχειροτονηθείς ιερεύς και οι συγγενείς του προσέφεραν σε όλο το εκκλησίασμα γλυκίσματα και αναμνηστικά της χειροτονίας. Ακολούθησε παράθεση πρωινού στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μητροπολιτικού Ναού.