Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

ΤΑ ΛΕΥΚΑΚΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ.

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα εορτάστηκε η Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τ.Κ. Λευκακίων στο Δήμο Ναυπλιέων στην Αργολίδα Πρόκειται για ένα μικρό και πανέμορφο εκκλησάκι , μόλις 6 χιλιόμετρα από το Ναύπλιο. Το εκκλησάκι αυτό είναι αφιερωμένο στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος . Φέτος τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσαν οι ιερείς, π. Ηλίας Γάτσιος, π. Παναγιώτης Δήμας και ο εφημέριος του Ιερού Ναού Υπαπαντής Λευκακίων π. Μιχαήλ Καλαμαράς .Στο τέλος του εσπερινού ο Ιερέας της περιοχής Λευκακίων π. Μιχαήλ Καλαμαράς ευχαρίστησε όλους που τίμησαν την εορτή .
  























Στον πανηγυρικό εσπερινό παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Σ.Γαβρήλος και Δ. Μπακέας ο πρόεδρος του Τοπικής Κοινότητας Λευκακίων κ. Δρίτσας, ο αντιπρόεδρος Νίκος Γεωργαντας και πολύς κόσμος.