Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Το in.gr Mail

Μετά την 15 Φεβρουαρίου σταματά την λειτουργιά του

Εμείς θα συνεχίσουμε με το nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2018

Ιερά Παράκληση για τους μαθητές και τις μαθήτριες στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

1 Custom

  Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018, χοροστάτησε στην ιερά Παράκληση προς τον Δεσπότη Κύριο ημών Ιησού Χριστό υπέρ βοηθείας, ενισχύσεως και θείου φωτισμού των παιδιών μας που υπόκεινται στις προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

  Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας, ετέθη σε προσκύνηση απότμημα του ιερού λειψάνου της χειρός του αγίου και ενδόξου οσιομάρτυρος Νικολάου του εν Βουναίνη, προστάτου της νεολαίας της Ιεράς μας Μητροπόλεως.
  Στην σύντομη ομιλία του προέτρεψε τους μαθητές και τις μαθήτριες να αποβάλλουν το άγχος και με νηφαλιότητα και προσοχή να καταγράψουν τις γνώσεις, που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Να έχουν στο νου τους ότι ο Επίσκοπός τους και οι Ιερείς προσεύχονται και αγωνιούν μαζί τους, σε αυτή τη στιγμή της ζωής τους. Εύχομαι και προσεύχομαι ξανά η Μητροπολιτική μας Περιφέρεια να έχει πολλούς επιτυχόντες. 1012 παιδιά θα λάβουν μέρος εφέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις. Παροτρύνω τους γονείς, κατά τις ημέρες αυτές να προσέρχονται στους Ιερούς Ναούς μας, στους οποίους θα τελείται η Θεία Λειτουργία και να ανάβουν ένα κεράκι για όλα τα παιδιά μας.
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Γκίνης
1 Custom
2 Custom
2a Custom
3 Custom
4 Custom

6 Custom