Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο Ναύπλιο.


Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας επισκέφτηκε την πρώτη Βουλή των Ελλήνων το Βουλευτικό, όπου το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος Πανεπιστήμιο Harvard, στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 ετών από την έναρξη της επίσημης λειτουργίας του στο Ναύπλιο, οργάνωσε εκδήλωση με προσκεκλημένο ομιλητή την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο.















Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμού, από τον Διευθυντή του ΚΕΣ καθηγητή κ.Ι. Πετρόπουλο και από τον Διευθυντή το CHS καθηγητή κ.G. Nagy. Η παρουσίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας καθηγητή κ. Προκοπίου Παυλοπούλου έγινε από τον Διευθυντή του ΚΕΣ καθηγητή κ. Ι. Πετρόπουλο.















Ο κύριος Παυλόπουλος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: «Η κρίση του κανόνα δικαίου ως κρίση δημοκρατικής νομιμοποίησης της Ηγεσίας».  Η ομιλία εντάσσεται και ολοκληρώνει τον εφετινό κύκλο της σειράς εκδηλώσεων Events Series 2018 του ΚΕΣ με θέμα «Ηγεσία και Ανθρωπιστικές Αξίες». Την εκδηλωση παρακολούθησαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, οι βουλευτές Αργολίδας Γ, Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Γ. Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος κα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.