Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Κυριακή της Τυρινής ο Σεβασμιώτατος στον Ι.Ν.Αγίας Παρασκευής Ξηροκρήνης Θεσσαλονίκης.

Δελτίο τύπου
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου  2017, η  Ορθόδοξη Εκκλησία στην είσοδο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής: ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.  Βαρνάβας ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Ξηροκρήνη .

Ο Σεβασμιώτατος, στην ομιλία του, αποτύπωσε τη φοβερή στιγμή της εξόδου του Αδάμ από τον Παράδεισο της κοινωνίας με το Θεό και τα τραγικά αποτελέσματά της για όλο το ανθρώπινο γένος, συγχρόνως όμως υπέδειξε φιλάνθρωπα το δρόμο της επιστροφής, που δεξιοτεχνικά σηματοδοτείται  την περίοδο της Σαρακοστής, για τους θέλοντας  «βαδίζειν την οδόν της μετανοίας».
Ας σημειωθεί ότι παρούσα στη Θεια Λειτουργία ήταν και η Υπεύθυνη Νεότητος, Παιδείας  και  Ελληνικού Πολιτισμού της Μητροπόλεως Ατλάντας κ. Julia Morinc, η οποία φιλοξενείται στη Μητρόπολή μας.
Εκ του Γραφείου Τύπου.