Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Βασιλόπιτα Κατηχητικών Σχολείων της Μητροπόλεως Άρτης.

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 ο Μητροπολίτης Άρτης κ.κ. Καλλίνικος ευλόγησε την Βασιλόπιτα Κατηχητικών Σχολείων αρρένων και θηλέων της Μητροπόλεως Άρτης.
Συγκεκριμένα στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως στις 4:30 το απόγευμα ευλόγησε την Βασιλόπιτα του Κατηχητικού θηλέων και ομίλησε επίκαιρα στις μαθήτριες. Λίγο αργότερα, στις 6 το απόγευμα, ευλόγησε την Βασιλόπιτα και ομίλησε στους μαθητές του Κατηχητικού αρρένων της Μητροπόλεως Άρτης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά και τα προέτρεψε να παραμείνουν κοντά στην Εκκλησία και να συνεχίσουν να συμμετέχουν στο Κατηχητικό, για να γίνουν αγωνιστές της ζωής. Διότι η πραγματική ζωή είναι αγώνας. Ένας αγώνας προσφοράς στον Θεό και στον συνάνθρωπο. Και αυτός ο αγώνας είναι άλλωστε, που δίνει νόημα στο χρόνο και ποιότητα στην ζωή.