Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΥΚΟΝΟΥ, ΧΟΡΟΣΤΑΤΗΣΕ Ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ κ. ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β'.


  Στον Πανηγυρικό Εσπερινό, που τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Αικατερίνης, Χώρας Μυκόνου, χοροστάτησε απόψε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' , ο οποίος μετά το πέρας των εργασιών της Ιεραρχίας, ανεχώρησε αεροπορικώς για τη Μύκονο, λόγω της απεργίας των πλοίων.
  Στην ομιλία του αναφέρθηκε στη Θεομητορική εορτή των Εισοδίων, επί τη αποδόσει της, και στην τιμώμενη Αγία Αικατερίνη, ποιούμενος μία θεολογική προσέγγιση της προσωπικότητάς της, όπως αυτή ιστορείται στην εφέστιο Εικόνα του τέμπλου του Ιερού Ναού.
  Συνεχάρη δε την Πρόεδρο και τα Μέλη του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου, που εορτάζουν, έχουσες προστάτιδα την Αγία Αικατερίνη.
  Αύριο το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Συλιανού, στον Ορνό, και το μεσημέρι θα μεταβεί στην Αθήνα.