Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 28-11-2016 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 6-8 μ.μ. ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ «ΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ» ΑΠΟ ΤΗΝ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ»..


Συνεχίζεται κι εφέτος, για δεύτερη χρονιά, η Κατηχητική προσπάθεια της Ι. Μητροπόλεως μας με τον τίτλο: «ΕΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ». Πρόκειται για μια ποιμαντική πρωτοβουλία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ. Διονυσίου, η οποία αποσκοπεί στον καταρτισμό των πιστών και στην εν Χριστώ πνευματική εποικοδομή τους, που δοκιμάστηκε με επιτυχία στην Κατηχητική χρονιά που διέρρευσε, γι’ αυτό και θα συνεχισθεί και κατά το νέο Κατηχητικό έτος 2016 - 2017.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται, όπως και πέρυσι, κάθε Δευτέρα 6 - 8 μ.μ. στην «Κροκίδειο» Αίθουσα (παραπλεύρως του Επισκοπείου) στην Κόρινθο, με διακεκριμένους ομιλητές, Αρχιερείς, Κληρικούς και Λαϊκούς προσκεκλημένους του Σεβ. Ποιμενάρχη μας και σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε σ’ αυτές τις Κατηχητικές Συνάξεις της Ι. Μητροπόλεώς μας προς όφελός σας «…μέχρις ότου φθάσωμεν όλοι εις την ενότητα της πίστεως, εις το μέτρον του τελείου αναστήματος του Χριστού, ώστε να μη είμεθα πλέον νήπιοι, κυμαινόμενοι και παρασυρόμενοι από κάθε άνεμον της διδασκαλίας…» (Εφεσ. δ’, 13-14), όπως χαρακτηριστικά παραγγέλλει ο Άγιος Απόστολός μας Παύλος.
Η έναρξη των Κατηχητικών αυτών Συνάξεων θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28ην Νοεμβρίου 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. στην «Κροκίδειο» Αίθουσα με πρώτο ομιλητή τον κ. Γεώργιο Πρίντζιπα, Ιστορικό-Λογοτέχνη, Συνεργάτη της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Εξισλαμισμοί στην Τουρκοκρατία».
Σας περιμένουμε με πολλή χαρά, ώστε, με την αθρόα συμμετοχή σας, να συνεχισθεί αίσια και εφέτος και αυτή η ευλογητή προσπάθεια της Ι. Μητροπόλεώς μας.
Από τους Ιερούς Ναούς δύνασθε να προμηθεύεστε το πρόγραμμα των Συνάξεων, όπου αναγράφονται οι ομιλητές και τα θέματα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.