Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Υποδοχή του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου από την Αδελφότητα της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά. Εγκαίνια Αρχονταρτικίου της Μονής. (φωτο)

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουνίου ο Οικουμενικὸς Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος μετά της συνοδείας του αφίχθησαν στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας όπου και θα παραμείνουν τις επόμενες ημέρες.


Τον Παναγιώτατο υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Παντελεήμων Κορφιωτάκης και η Αδελφότητα της Μονής. Μετά από την προσκύνηση τη εφεστίου Εικόνος της Παναγίας Δοβρά ο Παναγιώτατος απηύθυνε πατρικούς λόγους προς τους αδελφούς της Μονής και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου αρχονταρικίου της Μονής και τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής πλάκας.