Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Λείψανα του Αγίου Νεκταρίου στη Χρυοσπηλαιώτισσα στο κέντρο της Αθήνας.

xr1Ο π. Νεκτάριος Βιτάλης
από το Προσκύνημα
της Καμάριζας στο Λαύριο 
στον Ιερό Ναό
Κοιμήσεως Θεοτόκου-
Χρυσοσπηλιωτίσσης

Mέσα σε κατανυκτικό κλίμα την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου,Παραμονή της μεγάλης Εθνικής μας Επετείου,έγινε η Υποδοχή των Τιμίων Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου από το Προσκύνημα της Καμάριζας στο Λαύριο, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου-Χρυσοσπηλιωτίσσης. 
Οι καμπάνες του ανακαινιζομένου καμπαναριού της Χρυσοσπηλιώτισσας χτύπησαν χαρμόσυνα στις 5.00 μ.μ. με την άφιξη των  Ιερών Λειψάνων.

Εν συνεχεία ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Αττάρτ  έκανε την Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο,παρουσία πολλών πιστών εν μέσω σκαλωσιών,  που κατέκλυσαν τον εν λόγω ιερό Ναό από κάθε γωνιά της Αθήνας.
Ο π. Νεκτάριος μιλώντας για το προσωπικό θαύμα που του έκανε ο Άγιος Νεκτάριος ,τόνισε την πίστη που πρέπει να έχουμε στον Κύριον μας,άφηνωντας στα χέρια Του κάθε μέριμνα μας.
Αφού ευλόγησε δίνοντας από μια εικόνα του Αγίου στον καθένα, έγινε η αποχώρηση των Τιμίων Λειψάνων.
Ο Άγιος Νεκτάριος να προστατεύει και να μεσιτεύει υπέρ ημών!