Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ.

Ενσωματωμένη εικόνα 2
Ευχαριστούμε πολύ τους  κυρίους  Ευάγγελο Μπουγιώτη και Γεώργιο Ρασσιά.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος τέλεσε τα εγκαίνια του Κέντρου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως, στο Ναύπλιο το Σάββατο 25 Οκτωβρίου.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκε αρκετός κόσμος ανάμεσα τους και αρκετά παιδιά.
Το Κέντρο Νεότητος βρίσκετε στην οδό Παπακωστοπούλου 10 (κάθετη οδός της 25ης Μαρτίου), δίπλα από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην σύντομη ομιλία του ο Μητροπολίτης τόνισε μεταξύ άλλων πως, ο συγκεκριμένος χώρος θα είναι ένα στέκι γα τους νέους που καθημερινά 6 με 8 θα είναι ανοικτά, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα γίνονται διάφορες εκδηλώσεις για μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Ενσωματωμένη εικόνα 5
Ενσωματωμένη εικόνα 11Ενσωματωμένη εικόνα 10Ενσωματωμένη εικόνα 4Ενσωματωμένη εικόνα 6Ενσωματωμένη εικόνα 7Ενσωματωμένη εικόνα 9Ενσωματωμένη εικόνα 3Ενσωματωμένη εικόνα 12Ενσωματωμένη εικόνα 8Ενσωματωμένη εικόνα 13Ενσωματωμένη εικόνα 14
PHOTO STUDIO B&G ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ