Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Κιλκισίου: ''Συγκινητική είναι η συμπαράσταση των Χριστιανών''






από Romfea

trofima i.mitropolis 3
Για την Romfea.gr, Χρήστος Καναρόπουλος
Το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία είναι συνεχές και σε καθημερινή βάση.
Ωστόσο τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαήμερου, πολλοί φορείς και χριστιανοί στηρίζουν σε μεγαλύτερο βαθμό το φιλανθρωπικό έργο για να ανακούφιση αρκετών αδελφών μας που βρίσκονται σε ανάγκη, έτσι ώστε να μην αισθάνονται μόνοι τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου με ιδιαίτερη χαρά παρέλαβε από την αντιπροσωπεία της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας 20 δέματα με τρόφιμα για να τονίσει: «ο Στρατός μας συμπαρίσταται ουσιαστικά στο φιλανθρωπικό μας έργο.
Αυτά τα δέματα θα προστεθούν στα 450 που διανέμει με αγάπη η Μητρόπολη για τους αδελφούς μας» και συνέχισε: «Συγκινητική είναι η συμπαράσταση των Χριστιανών που προσφέρουν ότι μπορούν για την ανακούφιση των αδερφών μας, γεγονός που δείχνει την ευαισθησία και την αδελφοσύνη που υπάρχει στις καρδιές τους. Βιώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη, την αγάπη και την αλληλοϋποστήριξη και συνεχίζουμε όλες τις δυνάμεις που διαθέτουμε για να μην υπάρχει ούτε ένας χωρίς βοήθεια και αγάπη».
trofima i.mitropolis 1
trofima i.mitropolis 2