Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Άγιο Διονύσιο (ΦΩΤΟ)

IMG 2364
Ρεπορτάζ, Γιώργος Φερδής
Την Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων τέλεσε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.
Με τον Μακαριώτατο συλλειτούργησαν οι Επίσκοποι Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος και ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου Διαυλείας κ. Γαβριήλ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι στο ιερό παρέστησαν συμπροσευχόμενοι  οι Μητροπολίτες Δωδώνης κ. Χρυσόστομος, ο οποίος δηλώνει υγιής μετά το πρόσφατο περιστατικό που είχε με την υγεία του και ο Έξαρχος του Πατριαρχείου Αντιοχείας στην Μόσχα Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως κ. Νήφωνας.

Ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμ. Μάξιμος Παπαγιάννης, ανέγνωσε την Εγκύκλιο με το Μήνυμα των Χριστουγέννων του Αρχιεπισκόπου.
Ο Μακαριώτατος στο μήνυμα του αναφέρει μεταξύ άλλων ότι « Η Εκκλησία στήριξε και θα στηρίζει πνευματικά και έμπρακτα την προσπάθεια του Λαού μας, για μια νέα αρχή και θα σταθεί αρωγός όπου μπορεί να ενισχύσει τον Λαό μα», ενώ εύχεται «Τα φετινά Χριστούγεννα να γίνουν αφετηρία μιας νέας αρχής και μιας ανοδικής πορείας για τον τόπο μας και τον καθένα προσωπικά».
Ο Αρχιεπίσκοπος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ευχήθηκε σε όλους όσοι εορτάζουν Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.
IMG 2293
IMG 2294
IMG 2295
IMG 2296
IMG 2300
IMG 2307
IMG 2313
IMG 2317
IMG 2320
IMG 2324
IMG 2328
IMG 2330
IMG 2341
IMG 2350
IMG 2362