Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Μητροπολίτης Κιλκισίου: “4000 μετανάστευσαν από την επαρχία μου”.



Σχεδόν τρεις τόνους τροφίμων για τους εμπερίστατους συνανθρώπους μας στο Κιλκίς και στο Λαγκαδά προσέφερε ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αποστολή. Κλιμάκιο της Αποστολής με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα επισκέφθηκε τους Μητροπολίτες Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ και Λαγκαδά κ. Ιωάννη, παραδίδοντας δέματα τροφίμων και φαρμακευτικού υλικού για τις ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων.

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ ευχαρίστησε την Αποστολή για τις δράσεις και το έργο της, καθώς και την στήριξη στην ιερά Μητρόπολη, η οποία είναι διαρκής και δίνει ανακούφιση σε ελληνικές οικογένειες, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα ανεργίας που αντιμετωπίζει η περιφέρειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά: “4000 κάτοικοί μας φύγανε ως μετανάστες την τελευταία περίοδο”.



Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο διότι, όπως είπε “μέσω της Αποστολής στηρίζει το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής πάντοτε ανταποκρίνεται στα αιτήματα της τοπικής μας Εκκλησίας που έχουν σχέση με τη λειτουργία του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου και των συσσιτίων, που εξυπηρετούν πάνω από 5000 κατοίκους”.

Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά χαρακτήρισε το έργο της Αποστολής έργο μαρτυρίας πίστεως της Αγιωτάτης Εκκλησίας μας στους δύσκολους καιρούς που διερχόμεθα”.

Ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολής τόνισε: “Είμαστε κοντά στο έργο σας και μοιραζόμαστε τις δυσκολίες σας. Βρισκόμαστε δίπλα σας και μας δίνει χαρά που μπορούμε να συνδράμουμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Είμαστε περήφανοι που η Αποστολή έχει στηρίξει τις ελληνικές οικογένειες για να έχουν τα απαραίτητα τις ημέρες των Χριστουγέννων, βρίσκεται στο πλευρό τους για να στρώσουν γιορτινό τραπέζι και υποσχόμαστε ότι θα είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια να αλλάξει η ζωή μας. Αξίζει το κόπο, κατέληξε, να το παλέψουμε για εμάς, για τα παιδιά μας, για το μέλλον μας”.