Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Περισσότερα από 20.000 βιβλία προσέφερε η "Αποστολή" σε ακριτικά σχολεία.

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 13:19

mission_kalymnos2 Περισσότερα από 20.000 βιβλία και γραφική ύλη έχει προσφέρει η ΜΚΟ "Αποστολή" από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους που ξεκίνησε το πρόγραμμα «ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ», στη Σάμο, στην Κάλυμνο, στη Λήμνο, στο Καστελλόριζο, στη Λέσβο, στη Χίο, στη Σαμοθράκη, στην Κω, στη Ρόδο και στη Σύμη.

Η φιλανθρωπική εταιρεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ξεκίνησε δυναμικά την ενίσχυση σχολικών βιβλιοθηκών σε ακριτικές περιοχές αλλά και τη δωρεάν διάθεση βιβλίων και γραφικής ύλης σε παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Σε συνεργασία με τους Δήμους των ανωτέρω ακριτικών νησιών έγινε μια συντονισμένη προσπάθεια να στραφούν τα παιδιά από τη μικρή τους ηλικία στην ανάγνωση βιβλίων, να υπάρξει εξοικείωση με αυτό, να αποκτήσουν σχέση ζωής, να συνειδητοποιήσουν την αξία και τη χρησιμότητα του ως πηγή γνώσης και πνευματικής καλλιέργειας.
Μία από τις προτεραιότητες της Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» είναι να φτάσει σε κάθε ακριτική γωνιά της Ελλάδος η βοήθεια της εμπλουτίζοντας τη σχολική βιβλιοθήκη κάθε ακριτικού χωριού, κάθε σχολείου που χρήζει ανάγκης για να μπορούν τα παιδιά ιδίως των απομακρυσμένων αυτών περιοχών του τόπου μας να αγαπήσουν το διάβασμα.
Ολοκληρώνοντας τον α΄ κύκλο ενεργειών η Μ.Κ.Ο. «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» , ευχαριστεί όλους τους Δημάρχους για την άριστη συνεργασία, την προθυμία και τον άψογο συντονισμό των υπηρεσιών τους με τον τομέα Δημοσίων Σχέσεων της φιλανθρωπικής εταιρείας.

Από τον Σεπτέμβριο θα συνεχιστεί ο β΄κύκλος ενεργειών του προγράμματος «ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με αποστολές βιβλίων και γραφικής ύλης σε ακριτικές γωνιές της χώρας.