Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Επίσκεψη του Μακαριωτάτου και του Προέδρου του ΟΠΑΠ στο χώρο διανομής συσσιτίων της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

SISITIA_OPAPf Το χώρο διανομής συσσιτίων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο Μακαριώτατος και ο Πρόεδρος και Δ/ντας Σύμβουλος του ΟΠΑΠ κ. Ι. Σπανουδάκης, συνοδευόμενοι από τον Πρωτοσύγκελλο της Ι.Α.Α. π. Γαβριήλ Παπανικολάου και τον Γενικό Διευθυντή της ΜΚΟ "Aποστολή" κ. Κ. Δήμτσα. "Συμπληρώνονται δύο χρόνια από τότε που ξεκίνησε το πρόγραμμα «Η Εκκλησία στους δρόμους»...

Η προσπάθεια είναι μεγάλη και οι προσφορές που δεχτήκαμε αυτά τα δύο χρόνια ήταν αρκετές" είπε ο Μακαριώτατος. "Θα ήθελα να τονίσω", πρόσφερε, "την προσφορά του ΟΠΑΠ. Σήμερα εγκαινιάζουμε μία νέα συνεργασία και αυτό με κάνει να είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε σε αυτούς τους ανθρώπους μία σημαντική βοήθεια". "Αισθάνομαι", σημείωσε, "πως οι οικονομικές δυνατότητες της Αρχιεπισκοπής έχουν πια λυγίσει και αυτή η συμπαράσταση του ΟΠΑΠ αποτελεί μία προτροπή για να συνεχίσουμε. Γι’ αυτό θα ήθελα ιδιαίτερα σήμερα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανουδάκη που είναι εδώ εκ μέρους του ΟΠΑΠ. Είναι μια συμβολική επίσκεψη αλλά και σύγχρονως πολύ ουσιαστική, γιατί μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε αυτό το πρόγραμμα της αγάπης".

Από την πλευρά του ο κ. Ι. Σπανουδάκης ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο και την Εκκλησία που, όπως είπε, "μας έδωσε αυτή την ευκαιρία να βοηθήσουμε και εμείς. Και δεν θα είναι και η μόνη ευκαιρία. Είναι η πρώτη συνεργασία αυτής της χρονιάς. Θα βρούμε κι άλλες ευκαιρίες να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα τώρα που η οικονομική συγκυρία δυσκολεύει πολλά τμήματα του πληθυσμού. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους αστέγους, τους ανέργους, όσο το δυνατόν περισσότερους".

Ο ΟΠΑΠ προσέφερε 300.000 μερίδες φαγητού που διανέμονται στα συσσίτια της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών από τον περασμένο μήνα.

SISITIA_OPAP

SISITIA_OPAP1

SISITIA_OPAPX