Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Υπεγράφη το απόγευμα η σύμβαση για τις νέες κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στα Βίλια Αττικής.

ypografi3 Στις 5 το απόγευμα υπεγράφη από τον Μακαριώτατο και την Πρόεδρο του ΤΑΠΙΤ κυρία Λαμπρινή Καρπούζου η σύμβαση μίσθωσης για δεκαέξι χρόνια των νέων κατασκηνώσεων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Οι κατασκηνώσεις βρίσκονται στα Βίλια Αττικής και θα λειτουργούν από το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής όχι μόνο την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά ολόκληρο το χρόνο φιλοξενώντας νέους, φοιτητές του εξωτερικού κ.λπ.

Η σύμβαση υπεγράφη μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του Ταμείου Προνοίας Ιδιωτικού Τομέα (ΤΑΠΙΤ) καθώς οι κατασκηνώσεις ανήκουν στο πρώην Ταμείο Προνοίας Εργατοϋπαλλήλων Μετάλου (ΤΑΠΕΜ) και στο εξής θα είναι μισθωμένες από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την κάλυψη των αναγκών της. Κατά την υπογραφή της σύμβασης παρέστησαν υπηρεσιακοί παράγοντες τόσο της Ι.Α.Α. όσο και του ΤΑΠΙΤ.

ypografi

ypografi2

ypografi4