Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

4.000 βιβλία παρέδωσε η "Αποστολή" σε σχολεία της Σάμου και της Καλύμνου.

mission_kalymnos2 4.000 περίπου βιβλία εκπαιδευτικού περιεχομένου προσέφερε η φιλανθρωπική εταιρεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στη Σάμο και στην Κάλυμνο για την ενίσχυση των σχολικών βιβλιοθηκών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του νησιού. Σκοπός του προγράμματος «ΕΧΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ», η ενίσχυση και η πνευματική ανάπτυξη των παιδιών σε ακριτικές περιοχές, σε συνεργασία με τους Δήμους.

Ο Δήμαρχος Σάμου κ. Στυλιανός Θάνου εξέφρασε σε επιστολή του τις ευχαριστίες του για την κίνηση αυτή και την άψογη συνεργασία που είχε με την ΜΚΟ «Αποστολή».«Κάθε κίνηση στήριξης της παραμεθορίου περιοχής και όσον αφορά το ευαίσθητο κομμάτι που αφορά τη μόρφωση των παιδιών ειδικότερα βρίσκει το Δήμο Σάμου το μεγαλύτερο υποστηρικτή. Ο εμπλουτισμός του ήδη υπάρχοντος υλικού, που έχουν στην διάθεση τους τα παιδιά που μεγαλώνουν και λαμβάνουν τις πρώτες γνώσεις τους στο νησί μας, είναι ευχής έργο και θα δώσει μεγάλη χαρά τόσο στα παιδιά όσο και στους εκπαιδευτικούς των σχολειών μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο Δήμαρχος Καλύμνου κ. Δημήτριος Διακομιχάλης με επιστολή του προς τον Μακαριώτατο. Ο κ. Διακομιχάλης ευχαρίστησε για το «… απροσδόκητο πασχαλινό δώρο με βιβλία ηθικού, εκκλησιαστικού και μορφωτικού περιεχομένου». «Η ακριτική Κάλυμνος, το νησί του Αγίου Σάββα του νέου, του μεγάλου θεολόγου και συγγραφέα Μιχαήλ Γαλανού και των πολυτέκνων, με μακρά παράδοση στα γράμματα και την Ορθοδοξία, στους δύσκολους καιρούς που περνούμε, έχει ανάγκη περισσότερο την ηθική συμπαράσταση της Εκκλησίας. Να είστε σίγουροι τα εκατοντάδες παιδιά των κατηχητικών της Καλύμνου θα πάρουν στα χέρια τους τα βιβλία» ανέφερε ο δήμαρχος.