Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Επίσκεψη Μακαριωτάτου στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

251 Το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, παρουσία του Αν. Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Μπεγλίτη, ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Γενικός Διευθυντής της ΜΚΟ "Aποστολή" κ. Κ. Δήμτσας. Ο Μακαριώτατος επισκέφθηκε τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, τους προσέφερε δώρα που είχαν προετοιμάσει οι άνθρωποι της ΜΚΟ "Αποστολή" και τους ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση και σύντομη επιστροφή στα σπίτια τους.

"Πρέπει κανείς να κάνει αγώνα εσωτερικό, ταπείνωσης, διακονίας και προσπάθειας. Αυτό βέβαια δεν αρέσει στους ανθρώπους πάντοτε. Αυτό το συνειδητοποιεί η κοινωνία διαμέσου των αιώνων. Είναι δύσκολη η ώρα αυτή. Είναι η ώρα της Εκκλησίας που πρέπει να βγει μπροστά και να βοηθήσει", ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος. "Είναι το πιο δύσκολο έργο στη ζωή αυτό που κάνετε εσείς", είπε απευθυνόμενος στο διοικητικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, "να διακονείται τον άλλο άνθρωπο και μάλιστα χωρίς να περιμένετε ανταπόδωση ή μερικές φορές να εισπράττετε και την αχαριστία του άλλου". "H πορεία από το άτομο στο πρόσωπο είναι το φάρμακο σε αυτές τις δύσκολες ώρες" κατέληξε.

"Η σημερινή σας επίσκεψη έχει έναν ισχυρό συμβολισμό γιατί εδώ συναντιέται η αδιαμφισβήτητη κοινωνική ευαισθησία της Εκκλησίας με την εξίσου κοινωνική ευαισθησία και τον κοινωνικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων" είπε από την πλευρά του ο κ. Μπεγλίτης, υπογραμμίζοντας τον ζήλο και τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλει το προσωπικό του νοσοκομείου για να φέρει σε πέρας την αποστολή του.

251b

251c

251d

251e