Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Γ΄Κατασκηνωτική Περίοδος κοριτσιών στο Ποσείδι.

Δελτίο Τύπου
Τη Δευτέρα 22 Αυγούστου τελείωσε η Γ’ και τελευταία κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών, η οποία ξεκίνησε στις 12 Αυγούστου. Η ονομασία της περιόδου ήταν “Είπεν ο Κύριος’’ και γι’ αυτό οι ομάδες είχαν ονομασίες από τις παραβολές του Χριστού. Ήταν μια περίοδος γεμάτη  γέλια, τραγούδι, προσευχή  και όμορφες στιγμές με πολλά συναισθήματα και οι μέρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβουμε. Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης περιλάμβανε ομίλους δημιουργικής απασχόλησης, αθλητικά πρωταθλήματα, παιχνίδια και θάλασσα.
Ήταν εντυπωσιακό πως για ακόμη μια χρονιά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και φαντασία στις δραστηριότητες και το πρόγραμμα της κατασκήνωσης. Σε διάστημα μόλις δέκα ημερών τα παιδιά κατάφεραν να βιώσουν την πνευματική ζωή και το ομαδικό πνεύμα. Μέσα σ’ άλλα, στις 14 Αυγούστου ψάλθηκαν τα εγκώμια της Παναγίας και πραγματοποιήθηκε η περιφορά του επιταφίου μέσα σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης. Κατά την διάρκεια της τελευταίας αυτής περιόδου είχαμε την τιμή και τη χαρά της επίσκεψης του Μητροπολίτη μας Σεβασμιότατου κ. κ. Βαρνάβα, ο οποίος γευμάτισε αλλά και τραγούδησε μαζί μας όμορφα κατασκηνωτικά τραγούδια, χωρίς να παραλείψει να μας προσφέρει πνευματικό λόγο, αναφερόμενος στην ονομασία της κατασκήνωσης και των ομάδων.
Εκ της Κατασκηνώσεως.