Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2026

Η Σ.Μ.Υ. στο Διδυμότειχο.

Στα πλαίσια της ετήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής τους οι τριτοετείς σπουδαστές της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Μ.Υ.), που εδρεύει στα Τρίκαλα, επισκέφθηκαν τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Παναγίας Ελευθερωτρίας στο Διδυμότειχο, όπου φιλοφρόνως τους υπεδέχθη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Τους σπουδαστές της Σχολής συνώδευσαν ο Διοικητής της Σχολής ταξίαρχος Κων. Κωτάκος και ο Στρατιωτικός Ιερεύς Αρχιμ. Επιφάνιος Χρυσοστόμου.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού καλωσώρισε τους φερέλπιδες σπουδαστές της Σχολής, στην προσφώνησή του τόνισε ότι η υπηρεσία στο στράτευμα είναι λειτούργημα και ότι ο στρατιώτης υπερασπίζεται όχι μόνον την ακεραιότητα της Πατρίδος αλλά και τα ιδανικά και τις αξίες της, για τα οποία αγωνίζεται και αν χρειασθεί θυσιάζεται. Στη συνέχεια τους μίλησε για την γεωπολιτική σημασία της περιοχής, για την ιστορία του Διδυμοτείχου και τα μνημεία του, καθώς και για το πνευματικό και κοινωνικό έργο της τοπικής Εκκλησίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ