Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Θερμή υποδοχή του Ποιμενάρχου μας από την Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Ιατρικής και Φαρμακευτικής «Iuliu Hațieganu», (ΦΩΤΟ).

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, λίγο πριν την αναχώρηση του από το Κλούζ της Ρουμανίας, επισκέφτηκε το Πανεπιστήμιο Ιατρικής και Φαρμακευτικής «Iuliu Hațieganu».

Κατά την άφιξη του στο Πανεπιστήμιο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων έγινε δεκτός από την Σύγκλητο του Πανεπιστημίου και την Πρύτανη Dr. Anca Dana Buzoianu, η οποία τον καλωσόρισε και τον ευχαρίστησε θερμά για την αποδοχή της προσκλήσεως και την επίσκεψη, ενώ τον παρακάλεσε να εύχεται τόσο για την ίδια, όσο και για τους συνεργάτες της.

Με την σειρά του ο Ποιμενάρχης μας κ. Παντελεήμων εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ευγενή πρόσκληση και την υποδοχή, αναφέρθηκε εκτενώς στον βίο και τις θαυμαστές επεμβάσεις του Αγίου Λουκά του Ιατρού και τίμησε την Πρύτανη Dr. Anca Dana Buzoianu.

Ο Ποιμενάρχης μας βρισκόταν αυτές τις ημέρες στο Κλούζ, όπου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κλούζ κ. Ανδρέου μετέφερε το χαριτόβρυτο Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού από τον ομώνυμο υπό κατασκευή Ιερό Ναό της Ιεράς Μονής Παναγίας Δοβρά Βεροίας.

Στην εκκλησιαστική αποστολή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα συνόδευσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος περιχώρων Βεροίας Αρχιμ. Σωσίπατρος Πιτούλιας, ο Αρχιμ. Γρηγόριος Μάζα, ως επίσημος μεταφραστής, ο Αρχιμ. Παντελεήμων Παπαεμμανουήλ και ο Αρχιδιάκονος της Ιεράς μας Μητροπόλεως Κοσμάς Καραγιάννης.

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ