Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Επίσκεψη Κλιμακίου Γιατρών στο Γηροκομείο Καναλίων.

 Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, σε συνεργασία με τους Λειτουργούς  Υγείας της Αγάπης, τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο  Ν. Μαγνησίας, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 2/10,το Σουρλίγκειο Ίδρυμα στα Κανάλια, όπου πραγματοποιήσαν ιατρικές εξετάσεις, από τους εθελοντές  γιατρούς  που συμμετείχαν στους τρόφιμους του Γηροκομείου.Στην δράση συμμετείχαν, εθελοντές  του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Κοινσεπ Βόλος, η οποία ανέλαβε το ψυχαγωγικό τομέα  των ηλικιωμένων μέσω διαφόρων δράσεων. Την Ιερά Μητρόπολη εκπροσώπησε ο Αρχιμ. Καλλίνικος Γεωργακόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές  για την πολύτιμη βοήθειά  τους, τονίζοντας ότι τέτοιες δράσεις διαδίδουν το μήνυμα  της αλληλεγγύης  και της ενότητας στον τόπο μας.