Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στην Αλεξάνδρεια (ΦΩΤΟ).

Το Σάββατο, 25η Νοεμβρίου 2023, εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, η ΑΘΜ ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ.Θεόδωρος Β’ ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Πατριαρχικό Ναό Οσίου Σάββα του Ηγιασμένου Αλεξανδρείας, όπου φυλάσσεται ο μαρμάρινος κίονας επί του οποίου η Αγία απεκεφαλίσθη, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Γουϊνέας κ.Γεωργίου, Εκπροσώπου της ΑΘΜ στην Αθήνα, Ερμουπόλεως κ.Νικολάου, Μέμφιδος κ.Νικοδήμου, Πατριαρχικού Επιτρόπου Καΐρου, Ναυκράτιδος κ.Παντελεήμονος, Αρχιγραμματέως της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, Πηλουσίου κ.Ναρκίσσου, Πατριαρχικού Επιτρόπου Αλεξανδρείας, Ταμιάθεως κι.Γερμανού, Προϊσταμένου της Ιεράς Μονής Οσίου Σάββα, ως και των Θεοφιλ. Επισκόπων Μπουκόμπας και Δυτικής Τανζανίας κ.Χρυσοστόμου και Νιτρίας κ.Νικοδήμου, Πατριαρχικού Εξάρχου στη Κύπρο.

η συνέχεια:  Εδώ