Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Συναντήσεις Αρχιεπισκόπου.

29.11.2023     Ώρα ανάρτησης: 2:59:56 PM
Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Συνάντηση με τον Βουλευτή Ημαθίας της Ν.Δ. κ. Λάζαρο Τσαβδαρίδη είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, με τον οποίο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στην κλιματική αλλαγή. Κατόπιν, τον Μακαριώτατο επισκέφθηκε η Αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημοσιογράφος κυρία Άρια Αγάτσα. Αργότερα εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο πραγματοποίησε ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ κ. Εμμανουήλ Καραγεωργούδης. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη είχε το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος κι αμέσως μετά με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νικόλαο Κοροβέση. Κατόπιν, εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μακαριώτατο πραγματοποίησε η Πρέσβης της Ν. Αφρικής στην Ελλάδα Δρ. Lindiwe Msengana - Ndlela και στην συνέχεια ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Ιωάννης Κωνσταντάτος.