Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Δοξολογία στο Ναύπλιο για το νέο έτος από τον Μητροπολίτη Αργολίδας.


Με δοξολογία στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγ. Αναστασίου 

στο Ναύπλιο έγινε η υποδοχή του νέου έτους την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023.











Η Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδας κ. κ. Νεκταρίου και του Ιερού κλήρου.









Την δοξολογία παρακολούθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δ.Σχοινοχωρίτης , οι βουλευτές Αργολίδας Ι.Ανδριανός ,Ι. Γκιόλας και Α.Πουλάς , ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Ι. Μαντζούνης, οι Αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Π. Λέντζος και Κ. Ρούτουλας, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της Αστυνομίας ,Λιμενικού , Πυροσβεστικής και του Στρατού, η αναπληρωτρια βουλευτής της Ν.Δ. Ε. Παναγιωτοπούλου, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, ο Πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Γαβρήλος, ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της Ν.Δ. Τ. Γεώργας, κα.