Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Η κοπή της Βασιλόπιτας στην Φιλανθρωπική Οργάνωση της Αρχιεπισκοπής «Αποστολή».

 

30.12.2022     Ώρα ανάρτησης: 4:09:04 PM

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Φιλανθρωπικής Οργάνωσης της Αρχιεπισκοπής «Αποστολή» έκοψε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Τον Μακαριώτατο υποδέχτηκε ο Γενικός Διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας και οι συνεργάτες του, ενώ παρέστησαν, οι Μητροπολίτες Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και Φθιώτιδος κ. Συμεών και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος και έκοψε ο Μακαριώτατος, ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους.

Κατόπιν, ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον κ. Μπακογιάννη για την παρουσία του και την καλή συνεργασία που έχουν. Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την κοινή προσπάθεια που έχουν με το Δήμο με στόχο τους ανθρώπους που υποφέρουν. «Η Εκκλησία βρίσκεται πάντοτε δίπλα στους ανθρώπους εφαρμόζοντας τον ρόλο της, στηρίζοντας τον άνθρωπο που υποφέρει» σημείωσε ο κ. Δήμτσας τονίζοντας πως «η προσπάθεια είναι κοινή».

Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε για την πρόσκληση και απευθυνόμενος προς τον Αρχιεπίσκοπο επεσήμανε: «Από εσάς, αντλούμε έμπνευση στα δύσκολα, Μακαριώτατε». Ακόμη, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πολύτιμη και καταλυτική συνεισφορά της Αποστολής και ανέφερε ότι «στα δύσκολα, σε στιγμές σκληρές μπορούσαμε να βασιστούμε σε εσάς», ενώ υπογράμμισε την καλή συνεργασία που έχει με την «Αποστολή» επισημαίνοντας πως «υπό την σκεπή του Αρχιεπισκόπου λειτουργούμε σαν να είμαστε ένα, αποδεικνύοντας, ότι όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας
μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».