Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Η Εορτή των Χριστουγέννων στην Ι.Μ. Κατάγκας (ΦΩΤΟ).

Με την χάρη και την ευλογία του Πανοικτίρμονος Θεού και τις Ευλογίες του Σεπτού μας Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας Θεοδώρου Β΄ οι ακολουθίες της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού τελέσθηκαν με πάσα τάξη και ιεροπρέπεια.

Την Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου διαβάστηκαν οι μεγάλες ώρες εις τον Ιερό Ναόν του Αγίου Γεωργίου του τροπαιοφόρου παρόντων αρκετών ιθαγενών Χριστιανών, το απόγευμα της Παρασκευή ο Σεβ. μαζί με την ενοριακή Επιτροπή μοίρασαν εις τους ιερείς και διακόνους, τους εργαζόμενους στην ιεραποστολή, στους εργαζομένους στο Νοσοκομείο, στους εργαζόμενους στις δύο φάρμες αλλά και αρκετούς άλλους, κρέας, τρόφιμα και όσπρια για να χαρούν τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων το πρωί έγινε η θ. λειτουργία του Αγίου Χρυσοστόμου και μετά την θ. λειτουργία οι μαθητές και φοιτητές της Ιεραποστολής μας ντυμένοι με τις ωραίες κόκκινες στολές μας τραγούδησαν τα ωραία Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

η συνέχεια: Εδώ