Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Η ΑΣΙΝΗ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ

ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ  ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΣΙΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γίνεται γνωστό ότι στις 26 Οκτωβρίου όπου η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, πανηγυρίζει ο φερώνυμος Ενοριακός Ιερός Ναός Αγίου Δημητρίου Ασίνης.

Την παραμονή της εορτής, Δευτέρα 25 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, θα ψαλεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Θείου κηρύγματος.

Ανήμερα της εορτής, Τρίτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 07:00, θα ψαλεί η ακολουθία του Όρθρου και θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος και λειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νεκταρίου. Το απόγευμα της εορτής και ώρα 18:00, θα ψαλεί μεθέορτος Εσπερινός και η παράκληση του Αγίου.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 07:00, ημέρα μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Νέστωρος, συνμαρτυρήσαντος και μαθητού του Αγίου Δημητρίου, θα ψαλεί η ακολουθία του Όρθρου και θα τελεστεί Θεία Λειτουργία, στη συνέχεια θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των αειμνήστων εφημερίων, κτητόρων και ευεργετών του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Ασίνης.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου.