Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

Το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων μέ ευγνωμοσύνη δημόσια ευχαριστεί τους:

1.      Χονδρονίκου Ευανθία

2.      Καρκαλία Χρήστο

3.      Γεωργαλά Κωνσταντίνο

4.      Παπαπαναγιώτου Μαρία-Άννα

5.      Αυγέρη-Καραγκούνη Σωτηρία

6.      Καραγιάννη Σταυρούλα

7.      Τάκη Μαρία

για την προσφορά οπωροκηπευτικών, τροφίμων, κλινοσκεπασμάτων και ιματισμού.

Επίσης ευχαριστεί το Ζαχαροπλαστείο Γλυκό Στύλλας για την προσφορά γλυκών. Τον κύριο Ζήση Παναγιώτη για τη δωρεά παραϊατρικού υλικού, ειδών ατομικής υγιεινής και προστασίας, όπως και ιματισμού. Τις κυρίες Φωτεινή και Ελένη Αναγνώστου, για την δωρεά ενός στρώματος κατακλίσεων και ιατρικών βοηθημάτων στήριξης, εις μνήμην της μητέρας τους και φιλοξενούμενης του Ιδρύματος Καναλίων.

      Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, κύριο Καραΐσκο Βασίλη για την προσφορά τροφίμων προς το Ίδρυμα.

      Ευχαριστεί την Κοινωνική Μέριμνα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος, τον Πρόεδρο κύριο Ματσιόλη Κωνσταντίνο και το Διοικητικό Συμβούλιο για την δωρεά φαρμάκων προς το Σουρλίγκειο Γηροκομείο.

      Ευχαριστεί, την Δημοτική Χορωδία Αγριάς για τη δωρεά 100 ευρώ εις μνήμην του Ευστάθιου Χινδιμπάτογλου. Την κυρία Αντωνάκη για το γεύμα που παρέθεσε προς τους ηλικιωμένους εις μνήμην του συζύγου της, Αντωνάκη Νικόλαου και την κυρία Βισβίκη Σπυριδούλα για το γεύμα που προσέφερε εις μνήμην του συζύγου της, Βισβίκη Απόστολου.

     

      Η συγκινητική συμπαράσταση όλων των ανωτέρω μας ενδυναμώνει για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου μας και την προσφορά αγάπης, στοργής και ασφάλειας στους τροφίμους του.

Εκ του Γραφείου Τύπου.