Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Καυσοκαλύβια απο τις Εκδόσεις Επτάλοφος.


Μοναχός Πατάπιος Καυσοκαλυβίτης

Καυσοκαλύβια

   
Ένας ολοκληρωμένος οδηγός. Προσκυνηματικός.  Δεν  θα υπερβάλλω  δε  ισχυριζόμενος,  ότι σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.  Σου προκαλεί τη διάθεση, την επιθυμία  καθώς και την όρεξη να πραγματοποιήσεις  το προσκύνημα σου στο Άγιον Όρος,  αν ανήκεις στις τάξεις αυτών  οι οποίοι αδικαιολόγητα αναβάλλουν  την επίσκεψη τους. Ο λόγος, για τα "ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΑ" την Ιερά Σκήτη Αγίας Τριάδος. Μια έκδοση της Ιεράς Καλύβης Αγίου Ακακίου της Σκήτης Καυσοκαλυβίων  που έφερε σε πέρας ο μοναχός Πατάπιος ο οποίος και μας ξεναγεί στην ιστορία και την παράδοση της Σκήτης, στο Κυριακό καθώς και στις Καλύβες των πατέρων,  στο πλαίσιο μιας διαδρομής που δε θες να καταλήξει.
Ένας ολοκληρωμένος οδηγός. Προσκυνηματικός.  Δεν  θα υπερβάλλω  δε  ισχυριζόμενος,  ότι σου κεντρίζει το ενδιαφέρον.  Σου προκαλεί τη διάθεση, την επιθυμία  καθώς και την όρεξη να πραγματοποιήσεις  το προσκύνημα σου στο Άγιον Όρος,  αν ανήκεις στις τάξεις αυτών  οι οποίοι αδικαιολόγητα αναβάλλουν  την επίσκεψη τους.
Ο λόγος, για τα "ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΑ" την Ιερά Σκήτη Αγίας Τριάδος. Μια έκδοση της Ιεράς Καλύβης Αγίου Ακακίου της Σκήτης Καυσοκαλυβίων  που έφερε σε πέρας ο μοναχός Πατάπιος ο οποίος και μας ξεναγεί στην ιστορία και την παράδοση της Σκήτης, στο Κυριακό καθώς και στις Καλύβες των πατέρων,  στο πλαίσιο μιας διαδρομής που δε θες να καταλήξει.
Μάθετε περισσότερα