Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Παρουσίαση Βιβλίου του Κωνσταντίνου Σουλιώτη από την Ε.Χ.Ε και την Χ.Ε.Ν.


      Η Ένωση Χριστιανών Επιστημόνων και η Χριστιανική Ένωση Νεανίδων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Δεληγεώργη,  διοργάνωσαν την Δευτέρα 11/11 στο Πν. Κέντρο  της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος εκδήλωση – παρουσίαση του βιβλίου «Θεμελιώδεις Αλήθειες της Ορθόδοξης Εκκλησίας», έκδοση του Ιδρύματος Δεληγεώργη, του αείμνηστου Θεολόγου, επίτιμου Λυκειάρχη Κωνσταντίνου Σουλιώτη.

    Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος κ. Νικόλας Δεληγεώργης, που αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Ιδρύματος και επεσήμανε τη φράση του βιβλίου «Οι Θρησκευτικές Αλήθειες Πρέπει να εφαρμόζονται».
     Αμέσως μετά προβλήθηκε βίντεο – παρουσίαση, με στιγμές από τη ζωή του συγγραφέα, που είχε επιμεληθεί η γραμματέας της ΕΧΕ κ. Ελένη Ζαχαριάδου.
    Κατόπιν, το λόγο πήρε η Πρόεδρος της ΕΧΕ κ. Τέα Βασιλική, που και ανέγνωσε το βιογραφικό του συγγραφέως. Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την υπεύθυνη της ΧΕΝ Βόλου κ. Πηνελόπη Παπαθανασίου και από την αντιπρόεδρο της ΕΧΕ κ. Ευρυδίκη Βεργή – Ρομφαία .
    Το γενικό συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Μουσικός – Συγγραφέας κ. Στάθης Λιώτης, ενώ στη μουσική ήταν ο Μουσικολόγος – Μαέστρος κ. Δημήτρης Νάνος.
   Την εκδήλωση έκλεισε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Πρωτ. Νασιώκας Νικόλαος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο  του Ιδρύματος Δεληγεώργη και όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και αναφέρθηκε στο πρόσωπο και στην πορεία του Μακαριστού Σχολάρχου του Εκκλησιαστικού Λυκείου Βόλου.
 
Εκ του Γραφείου Τύπου.