Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ο Ποιμενάρχης μας κ.Θεόκλητος στον ενοριακό ναό του αγίου Νικολάου στο χωριό της αγίας Παρασκευής Καλαμπάκας.

1
Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο χωριό της Αγίας Παρασκευής Καλαμπάκας  λειτούργησε σήμερα, Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Σταγών και Μετεώρων κ.Θεόκλητος.

Τον Ποιμενάρχη μας  στην Θεία Λειτουργία πλαισίωσαν ο οσιολογιώτατος Ιερομόναχος π. Θεωνάς από την Ιερά Μονή Ξενοφώντος, ιερείς και διάκονοι της καθ' ημάς μητροπόλεως .
Προ της Απολύσεως της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβ. κ.Θεόκλητος  χειροθέτησε Πρωτοπρεσβύτερο τον εφημέριο της ενορίας π. Στέργιο Βάλλα.
Στην διαδρομή προς Καλαμπάκας ο Ποιμενάρχης μας κ.Θεόκλητος  δείχνοντας για μια ακόμα φορά την ευαισθησία του προς την φύση, έκανε μια στάση στο περίφημο πέτρινο γεφύρι της Σαρακίνας το οποίο κατασκευάστηκε τον 15ο αιώνα από τον Μητροπολίτη Λαρίσης Βησσαρίων Β’.