Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

«ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει»: Μουσική βραδιά με τίτλο «Τραγουδώντας την Αγάπη».




 

 Ένα ακόμη μουσικό ταξίδι, με γνωστά αγαπημένα τραγούδια, απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου.
Υπεύθυνοι της βραδιάς, τα μέλη του Γυναικείου τμήματος της «Χορωδίας Πειραιώς 1960», υπό την διεύθυνση της Μαρίας Κοματέα - Σοφού.
Συμμετείχαν η Εύη Σιδέρη στο πιάνο, η Σοφία Κυριακίδου στην  κιθάρα, ο Γιάννης Μεταξάς στο μπουζούκι, η Βάσια Κίττα στο ακορντεόν και η Χρύσα Κοφινάκου, σε βιολί, φλογέρα, φυσαρμόνικα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει…».
Η Χορωδία Πειραιώς 1960, είναι ένα από τα πλέον ιστορικά πολιτιστικά σωματεία της πόλης του Πειραιά με συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό με σκοπό τη διάδοση της χορωδιακής μουσικής και γενικά της μουσικής τέχνης.