Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018

Πρόγραμμα Cosmos.

Δελτίο Τύπου
Την Τετάρτη, πρώτη Αυγούστου είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και ευλογία να φιλοξενήσουμε στην ενορία μας, Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ηλιουπόλεως, την ομάδα επισκεπτών από την Ιερά Μητρόπολη Βοστώνης με το πρόγραμμα «Κόσμος».
Ο συντονιστής του προγράμματος, πατήρ Χριστόφορος Στάμας, η εκλεκτή του πρεσβυτέρα και όλα τα παιδιά έμειναν ενθουσιασμένοι με την ενοριακή φιλοξενία. Οι κυρίες ετοίμασαν θαυμάσιο δείπνο ενώ τα παιδιά της ενορίας παρουσίασαν από κοινού με τους επισκέπτες ένα πολύ όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, τραγουδώντας με τη συνοδεία μουσικών οργάνων ελληνικά και αγγλικά κατασκηνωτικά και παραδοσιακά τραγούδια. Στο τέλος τα παιδιά έδωσαν σε όλους τους φιλοξενούμενους όμορφα προσωπικά δώρα. Η θερμή αίσθηση αγάπης και οικογενειακής ενότητας της βραδιάς επιβεβαίωσε τη σημασία του προγράμματος ανταλλαγής νέων, που εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και υλοποιούν με μεγάλο κόπο τα τελευταία χρόνια οι μητροπολίτες Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως Βαρνάβας και Βοστώνης Μεθόδιος.
για όλες τις φωτογραφίες Εδώ