Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Προεόρτια Αγρυπνία επί τη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τον Μητροπολίτη κ. Γαβριήλ.

Προεόρτια Ιερά Αγρυπνία επί τη θεομητορική εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου τελέσθηκε τη Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καλογραίζας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ και τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά τη διάρκεια της Αγρυπνίας τελέσθηκε η Ακολουθία του Επιταφίου και εψάλλησαν τα Εγκώμια της Θεοτόκου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη καθώς καί από πολυμελή βυζαντινή χορωδία.
Ακολούθως, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γαβριήλ απηύθυνε λόγο οικοδομής πρός το πολυπληθές εκκλησίασμα, αναφερόμενος στην πνευματική προετοιμασία της μεγάλης αυτής εορτής της κοιμήσεως και της εις ουρανούς μεταστάσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως.
IMG-9061
IMG-9062
IMG-9063
IMG-9064
IMG-9066
IMG-9068