Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Μεγαλειώδης μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Σταγών και Μετεώρων.

PSX 20180810 125628
Μὲ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεώς μας Σταγών και Μετεώρων,  τὴν Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 στὸ προαύλιο του Ἱερού Ναού της Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλαμπάκας, μιά θαυμάσια μουσικοχορευτικὴ Εκδήλωση αφιερώμενη στην Παναγίας μας, με συμμετοχὴ πλήθους Λαού, με σκοπὸ την πνευματική ενίσχυση και προετοιμασία για την μεγάλη εορτή του Δεκαπενταυγούστου.

Την εκδήλωση άνοιξε με σχετική ομιλία του ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων και Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αρχιμ. Νήφων Καψάλης.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν:
– Ο Βυζαντινός χορός «Μετεωρίτικο ψαλτήρι» με χοράρχη τον κ. Σπύρο Σπύρου
– οι μουσικοί και τραγουδιστές της λαϊκής μας παράδοσης: Κόκορης Αργύρης – λαούτο-τραγούδι, Παπαγεωργίου Νεκτάριος – κλαρίνο, Σούλτης Γιάννης – βιολί, Παπαϊωάννου Κωνσταντίνος – κανονάκι, Μούτζελος Νίκος – κρουστά, γκάιντα, ζουρνάς, Κυριλλίδης Θεόδωρος – ποντιακή λύρα, Ντίνας Γιώργος – κρουστά.
Συμμετείχε η Νεκταρία Καραντζή και το χορευτικό τμήμα του Θεατρικού Εργαστηρίου «Επί Σταγών».
O σεπτός Ποιμενάρχης μας κ.Θεόκλητος συνεχάρει και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές και ιδιαίτερα και τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.Χρυσόστομο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.