Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Πανηγυρικά θα εορταστεί και φέτος η μνήμη του Οσίου Πατρός ημών Νικάνορος του Θαυματουργού με βάση το ακόλουθο πρόγραμμα :

Τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 ώρα 6.30 μ.μ. θα τελεσθεί η Ακολουθία του Αγιασμού, ενώ στις 7.00 μ.μ. θα γίνει η Υποδοχή της Τιμίας Χειρός του Αγίου Νικάνορος από την Ιεράς Μονή Αγίου Νικάνορος Ζάβορδας.
Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ.κ. Συμεών και συγχοροστατούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίου και Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ.
Αμέσως μετά θα γίνει η Λιτάνευση Ιεράς Εικόνος Αγίου Νικάνορος και της Τιμίας Χειρός του Αγίου Νικάνορος του θαυματουργού.
Ανήμερα της εορτής, Τρίτη 7 Αυγούστου 2018, θα τελεσθούν ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίου και συλλειτουργούντων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Θεσπιών κ.κ. Συμεών και του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ.κ. Σεραφείμ.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6.30 μ.μ. θα τελεσθεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Μεγάλη Παράκληση της Παναγίας.