Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Ο Μητροπολίτης Μάνης στο Υ/Γ ''ΣΤΡΑΒΩΝ'' (ΦΩΤΟ).

Κατ' αυτάς έχει καταπλεύσει στο λιμάνι του Γυθείου το υδρογραφικό - ωκεανογραφικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού ονόματι ''ΣΤΡΑΒΩΝ'', έχοντας στο θυρεό του το σύνθημα ''ΘΑΛΑΤΤΑΝ ΓΝΩΝΑΙ'', με σκοπό την βυθομέτρηση και συλλογή επιστημονικών στοιχείων βυθού του Λακωνικού κόλπου και σε συνέχεια της επισκέψεως του κυβερνήτη στο Επισκοπείο, σήμερα ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ', ανταπέδωσε την επίσκεψη στο πλοίο, όπου και τέλεσε αγιασμό και μίλησε κατάλληλα στο πλήρωμα.

Στο λόγο του, ο Σεβ. αναφέρθηκε στην ένδοξη ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού για την απελευθέρωση και διάσωση της πατρίδος μας από τους κατά καιρούς εχθρούς, για την υπεράσπιση των θαλασσίων συνόρων μας, ως επίσης και για το μεγάλο δώρο του Δημιουργού την θάλασσα, την οποία όλοι μας οφείλουμε να σεβόμαστε.
Επίσης ο Σεβ. προσέφερε ένα βιβλίο με τον τίτλο ''ΑΠ. ΠΑΥΛΟΣ'' και ευλόγησε όλο το πλήρωμα.
Ο κυβερνήτης του πολεμικού πλοίου Υποπλοίαρχος Δημ. Καρνέσης (Π.Ν.), ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για το έργο που επιτελούν, το οποίο είναι αυστηρώς τεχνικό και επιστημονικό, με την συλλογή και επεξεργασία σημαντικών υδρογραφικών στοιχείων, χρήσιμων στην ναυσιπλοΐα και ναυτική και στρατιωτική χαρτογραφία.