Η Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου τιμήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Λάκκας, που βρίσκεται στον ελαιώνα ανατολικά της Μονής του Οσίου Λουκά στο δρόμο προς το Κυριάκι.
Ο μικρός αυτός Ναός βρίσκεται επάνω στα ερείπια παλαιοχριστιανικής βασιλικής, της οποίας έχουν σωθεί αρκετά γλυπτά με παλαιοχριστιανικούς σταυρούς καθώς και τμήμα ψηφιδωτού δαπέδου.
Ο Ναός του Αγίου Γεωργίου αναστηλώθηκε πριν είκοσι χρόνια και καθιερώθηκε να εορτάζει στις 3 Νοεμβρίου την Ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Γεωργίου και στις 28 Ιουλίου την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου.
Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Ιουλίου 2018, παραμονή της εορτής της Αγίας Ειρήνης, τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός. Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Γεώργιος πλαισιούμενος από τους Πατέρες της Ιεράς Μονής Οσίου Λουκά και πάρα πολλούς πιστούς από τα γύρω χωριά. Ο κ. Γεώργιος στο κήρυγμα αναφέρθηκε στα μηνύματα που παίρνουμε από την ασκητική ζωή της Αγίας Ειρήνης, η οποία αφιέρωσε τη ζωή της  στο Θεό.
Το πρωί του Σαββάτου 28 Ιουλίου στον ως άνω Ναό τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τους Πατέρες της Μονής του Οσίου Λουκά, ενώ ο Σεβασμιώτατος ιερούργησε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Υψηλάντη, όπου και τέλεσε το Μνημόσυνο συνανθρώπου μας.