Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.

..

..
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος στο ετήσιο μνημόσυνο του π. Γεωργίου Στέφα.

Πολυαρχιερατικό Μνημόσυνο τελέστηκε το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαριώνος Καλαμπάκας, για τον μακαριστό Αρχιμανδρίτη Γεώργιο Στέφα πρώην Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από την κοίμησή του.

Προηγήθηκε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αυλώνος κ. Χριστοδούλου συλλειτουργούντων του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσοστόμου και του οικείου Μητροπολίτου Σταγών και Μετεώρων κ. Θεοκλήτου.
Ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος π. Σωτήριος Χαρίσης απευθυνόμενος στο πολυπληθές εκκλησίασμα αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το πολύπλευρο έργο του π. Γεωργίου, τονίζοντας ότι στάθηκε πατρικά σε όποιον χρειάστηκε την συμβουλή και την βοήθειά του.