Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΝΟ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΦΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β´ παρέστη χθες στην τελευταία Συνεδρίαση της «καθαιρεθείσης», δυνάμει του άρθρου 48 του Νόμου 4521/2018, που ψήφισε η Βουλή στις 26 Φεβρουαρίου 2018.   Μετά το πέρας της Συνεδρίασης, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ έπλευσε προς τη Σίφνο, όπου ιερούργησε Μυστήριο Γάμου.

  Σήμερα το πρωί, έπλευσε στην Άνδρο και ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κόρθι και τέλεσε τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο φιλογενούς Ανδρίου.
  Στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην αγάπη και την προσφορά των Αγίων προς τον πάσχοντα άνθρωπο, και ιδιαίτερα τον πολύπαθο άνθρωπο της εποχής μας, εξ αφορμής της εορτής των Αγίων Αναργύρων, και επήνεσε τον εκλιπόντα και την οικογένειά του για την προσφορά τους στην κοινωνία.

  Το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β´ θα επιστρέψει στην ιερά νήσο Τήνο και θα τελέσει τον Αγιασμό για την έναρξη της εφετινής Κατασκηνωτικής περιόδου στην Τήνο, η οποία θα διεξαχθεί, υπό την αιγίδα του Αρχιερατικού Επιτρόπου Τήνου, Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, στο Μοναστηριακό Μετόχι της «Παναγίας Βουρνιωτίσσης».