Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Συλλείτουργο Αρκάδων Ιεραρχών για το Νεομ. Παύλο στην Αθήνα, (ΦΩΤΟ).


DSC 0555-1-e1531040419945-770x439 c
 Καθεδρικός Ι. Ν. Αθηνών – Επαμεινώνδας Μανδρώνης

Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέσθηκε (Κυριακή 8η Ιουλίου 2018) από Αρκάδες Ιεράρχες, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών, προς τιμήν των Πολιούχων της Τριπόλεως Νεομαρτύρων Δημητρίου και Παύλου.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, συλλειτουργούντων των Σεβ. Μητροπολιτών Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, Πατρών Χρυσοστόμου και Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεοκλήτου.
 Το Θείο Λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Καρυστίας, αναλύοντας την Ευαγγελική περικοπή, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ευσπλαχνία και το έλεος του Χριστού.
Συμπροσευχόμενος παρέστη εκ του Ιερού Βήματος ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
 Να σημειωθεί, ότι η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε με πρωτοβουλία των Αρκάδων Αττικής και την ευλογία του Μητροπολίτη Μαντινείας Αλεξάνδρου.

για όλες τις φωτογραφίες Εδώ