Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

.ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΤΟΥ 547 Α/Τ ΠΕΖΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΚΑΙ ΑΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ κ. ΕΥΓΕΝΙΟ


Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος δέχθηκε το πρωί της Τετάρτης 11ης Ιουλίου 2018, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, την εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητού του 547 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού, Αντισυνταγματάρχου Γεωργίου Βιδιαδάκη.
Ο οποίος κατάγεται από τα Γουλεδιανά Ρεθύμνου και θα αναλάβει επίσημα τα νέα του καθήκοντα στην επίσημη Τελετή Παράδοσης Διοικήσεως που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12η Ιουλίου 2018 και ώρα 9:30 π.μ. στο Στρατόπεδο «Λγου (ΠΖ) Εμμανουήλ Θεοδωράκη». Τον κ. Βιδιαδάκη συνόδευε ο απερχόμενος Διοικητής του Τάγματος, Αντισυνταγματάρχης Δημήτριος Ροδάκης.
Ο Επίσκοπός μας συνεχάρη το νέο Διοικητή και του ευχήθηκε καλή δύναμη στο πολυεύθυνο έργο που αναλαμβάνει. Ευχαρίστησε επίσης τον κ. Ροδάκη για την άψογη συνεργασία του Τάγματος με την Τοπική μας Εκκλησία κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Από την Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου.