Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Αρχιμ. Συμεών Βολιώτης: ''Ο Αρχιεπίσκοπος είναι άνθρωπος της διαρκούς προόδου''.

Την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Πανοσ. Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Βολιώτης τέλεσε τον Αγιασμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών (Β.Ι.Α.Α.) ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.
Πρόκειται για τον έκτο χρόνο λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, το οποίο εξακολουθεί να προσφέρει η Ιερά Αρχιεπισκοπής λόγω της παρατεινόμενης οικονομικής κρίσης.
O Πρωτοσύγκελλος δια των ευχών του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι η Εκκλησία είναι φορέας προόδου και όχι συντήρησης, διότι κεφαλή της είναι ο Χριστός, ο οποίος, κατά το λεγόμενο του Γρηγορίου Νύσσης, είναι το "ατελεύτητο τέλειον της τελειότητος".

η συνέχεια Εδώ