Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας vnikolaos@in.gr

Και τώρα θα περάσουμε στο nikolaos921@yahoo.gr για περισσότερο χώρο.

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου 2017

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς .

Με τη βοήθεια του Θεού και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς κ. Σεραφείμ, αλλά και την αφιλοκερδή προσφορά Καθηγητών της περιοχής μας, θα λειτουργήσει κατά το νέο σχολικό έτος 2017 – 2018 και πάλι το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς.

Ανταποκρινόμενοι, λοιπόν, στις επιταγές της εποχής μας, που επιβάλλουν συλλογική εγρήγορση και κοινωνική ευαισθησία, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι εφέτος τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου μας συνδράμει και το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς.
Έτσι, οι γονείς εκείνοι που τα παιδιά τους φοιτούν στην Α, Β, Γ Λυκείου, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς στο τηλέφωνο 2467022334 ή με το Εργατικό Κέντρο Καστοριάς στο τηλέφωνο 2467027687, μέχρι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, για να καταθέσουν τα ανάλογα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους στον κοινωνικό αυτό θεσμό.
Καλή σχολική χρονιά!