Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Επίσημη έναρξη του νέου Δικαστικού έτους.

Την ακολουθία του Αγιασμού του νέου Δικαστικού έτους, τέλεσε σήμερα (18/9) ο Σεβ. Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών της πόλεως, του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου καθώς επίσης και των Δικαστικών Υπαλλήλων.
Στην σύντομη προσλαλιά του ο  Σεβασμιώτατος κ. Ιγνάτιος έκανε λόγο για τον τεράστιο αγώνα που καταβάλλει ο δικαστικός κόσμος, για να κρατήσει ψηλά τον θεσμό της δικαιοσύνης και να φέρει εις πέρας τον μεγάλο όγκο εργασίας. Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και υγεία τονίζοντας ότι «ο λαός σας εμπιστεύεται και αναμένει από εσάς τον λόγο της δικαιοσύνης που είναι ο λόγος της αλήθειας». Μάλιστα ευχήθηκε να είναι καλά για να τελέσει τα εγκαίνια του νέου Δικαστικού Μεγάρου.
Χαιρετισμούς  απηύθυναν η πρόεδρος των Δικαστικών υπαλλήλων κ.Ιωάννα Παπαδημητρίου , η νέα Πρόεδρος του Πρωτοδικείου κ. Άννα Ρήγα, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας κ.Ιωάννα Καντά, ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικό Συλλόγου Θεσσαλίας Ιωαν. Κόνσουλας και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Λαζ. Γαϊτάνης.