Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Ο Μητροπολίτης Σιατίστης κ. Παύλος στον Δ' Κατανυκτικό Εσπερινό στην Ιερα Μητρόπολις Καστορίας (ΦΩΤΟ).

Ο Κατανυκτικός Εσπερινός τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής της Σταυροπροσκυνήσεως στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλου και συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Σεραφείμ, αλλά και την παρουσία του Τιμίου Ξύλου, το οποίο βρίσκεται στην Καστοριά από την Ιερά Μητρόπολη Δράμας.

Ομιλητής ήταν ο γείτονας Μητροπολίτης Σιατίστης κ. Παύλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και ανέλυσε την προσευχή του Αγίου Εφραίμ του Σύρου «Κύριε και Δέσποτα της ζωής μου..».
Στο τέλος του Εσπερινού τελέσθηκε η Ακολουθία του Αγιασμού με τον Τίμιο Σταυρό και οι πιστοί που είχαν κατακλύσει τον Καθεδρικό Ναό πήραν ως ευλογία ένα μικρό σταυρουδάκι.