Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

Η Βασίλισσα στον Θρόνο Της

.

.
Εις Άγιος, εις Κύριος, Ιησούς Χριστός, εις δόξαν Θεού Πατρός. Αμήν.
Μέσα απ΄αυτές τις σελίδες που ακoλουθούν θέλω να μάθει όλος ο κόσμος για Τους Αγίους, τις Εκκλησιές και τα Μοναστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Μπορείτε να μου στείλετε την Ιστορία του Ναού σας ή του Μοναστηρίου σας όπως και κάποιου τοπικού Αγίου/ας της περιοχής σας nikolaos921@yahoo.gr

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης

Ιερός Ναός Αγίων Πάντων Θεσσαλονίκης
κάνετε κλικ στην φωτογραφία

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ενημέρωση.

Ιερά Καλύβη Ζωοδόχου Πηγής.
Ιερά Σκήτη Αγίου Παντελεήμονος Κουτλουμουσίου.

22/04/2016


Την Μεγάλη Τρίτη 26/04/2016 και ώρα 20:00 θα αναρτηθεί το βίντεο του μεγάλου θαύματος που έκανε ο Τριαδικός Θεός ημών δια μέσου των Αγίων :




  Άγιο λείψανο του  Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως.
          Την αγία εικόνα της Αγίας Ματρώνας της αόμματης, της Ρωσίδος και Άγιο χώμα από τον τάφο της.
      Μπαμπακάκι με μύρο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος  Δημητρίου του Μυροβλήτου.
    Μπαμπακάκι από το σκήνωμα του Αγίου Ιωάννου της Ρίλας στη Σόφια.
  Άγιο χώμα από τον τάφο του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη.
     Άγιο χώμα από τον τάφο του γέροντος Παϊσίου στη Σουρωτή.
        Το σκουφί του Αγίου Γέροντα Ιωάννου του Καλαΐδη, που κάνει καλά τα αυχενικά.

    Προηγούνται στην ανάρτηση δύο κείμενα με την περιγραφή του θαύματος από την Κυρία Έρνα στην Ελληνική και την Γερμανική γλώσσα. Ακολουθεί το βίντεο με το θαύμα διαρκείας 27 λεπτών περίπου και μετά το βίντεο η περιγραφή του δεύτερου θαύματος. Μετά από αυτό το θαυμαστό γεγονός μπορούμε εμείς οι Ορθόδοξοι να λέμε ότι ο Τριαδικός θεός ημών κάνει θαύματα μέσω τον Αγίων του Όχι μόνο τον καιρό εκείνο αλλά και τον καιρό ετούτο. Πρέπει να προσθέσουμε εδώ ότι η Ορθόδοξος Εκκλησία κατέχει όλη την μυστηριακή αλήθεια. Προς επιβεβαίωση αυτής της πίστεως, παρακαλούμε και προσκαλούμε όλους τους αιρετικούς καθολικούς προτεστάντες εβραίους ιεχωβάδες και όλες τις δοξασίες της μέσης και άπω ανατολής αν τολμούν να πάνε στον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας τον Κ. Σόιμπλε, ο οποίος είναι βασανιζόμενος δεινός μετακινούμενος με το αναπηρικό του καροτσάκι και μπροστά στις κάμερες, επικαλούμενη ευχές της πίστεως των ο καθένας, να τον σηκώσουν υγιεί από το αναπηρικό του καροτσάκι. Αν δεν το τολμήσουν σύντομα σημαίνει ότι γνωρίζουν την ρηχότητα της πίστεως τους ο καθένας και αυτομάτως αν είναι τίμιοι θα πρέπει να παραδεχτούν την μοναδικότητα της αλήθειας της Ορθοδόξου Εκκλησίας και αν όντως επιθυμούν την σωτηρία των να επιστρέψουν με πόθο στην μητέρα Εκκλησία την Ορθόδοξο.

     Ο Γέρων Νεκτάριος Μοναχός σας εύχεται καλή Μεγάλη εβδομάδα και καλή Ανάσταση.


Ο θεός μεθ ημών


Ο Κύριος Ιησούς Χριστός
και η Υπεραγία Μητέρα Του
η επονομαζομένη 
Παναγία Αρβανίτισσα 
να σας ευλογούν.
Γέρων Νεκτάριος Μοναχός
Αγιορείτης